Atletizmde İl Birincisi Oldular

Kategori: Yerel - Tarih: 17 Mart 2016 16:16
Atletizmde  İl  Birincisi  Oldular

Adıyaman’ın Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, ilçe esnafını ziyaret ederek onlarla bir araya geldi.Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan ile beraber ilçe esnafını gezerek ilçe esnafıyla bir araya gelip sohbet

Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kızlar Atletizm Takımı, Kütahya Gençler Puanlı Atletizm İl Birinciliği müsabakalarında il birincisi oldu.
Kütahya Spor İl Müdürlüğü Atletizm Sahasında yapılan yarışmalarda il birincisi olan Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kızlar Atletizm Takımı, Kütahya’dan 2 kupa ve 24 madalya kazanarak ilçeye dönmenin sevincini yaşıyor.
Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Ali Tanrıkulu, Okulun Genç Kızlar Atletizm Takımını ilde gösterdiği başarıdan dolayı kutladığını belirterek, 2-3 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak bölge müsabakasında başarılar diledi.
Okul Müdürü Hasan Ali Tanrıkulu, Beden Eğitimi Öğretmeni Halil İbrahim Başoğul, Antrenörler Kenan Özcan ve Zafer Özkurt’a takımın başarısında sağladıkları büyük katkılardan dolayı teşekkür etti.(MA-EFE)


Kaynak: IHA-YEREL

https://sultangazi.com.tr/haberprint/atletizmde--il--birincisi--oldular-2478.html