Beratcan'ın Ailesi Kurulan Çadırda Taziyeleri Kabul Ediyor

Kategori: Yerel - Tarih: 24 Mart 2016 19:32

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve T.C. Emniyet Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen “Uluslararası Polis Eğitimi İşbirliği Projesi” kapsamında Moldova Emniyet Teşkilatı personeline yönelik ‘Proje Döngüsü Yönetimi Kursu’

Kartal’da okuldan çıktıktan sonra kendisinden 16 gün haber alınamayan Beratcan’ın cesedi, Tuzla’da bir su kuyusunda bulundu. Acı haberle yıkılan Beratcan’ın babası Ergün Karakütük  kurulan çadırda taziyeleri kabul ediyor.
Beratcan’ın cesedi bulunduktan sonra çekilen emniyet şeridinin ise hala olay yerinde olduğu görüldü. Acı haberle yıkılan Beratcan’ın babası Ergün Karakütük  ise kurulan çadırda taziyeleri kabul ediyor. Küçük Beratcan’ın cenazesinin ise Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından defnedilmesi bekleniyor.


Kaynak: IHA-YEREL

https://sultangazi.com.tr/haberprint/beratcan-in--ailesi--kurulan--cadirda--taziyeleri--kabul--ediyor-5930.html