Ekrem Memnun: "kazandık Ama Çok Kötü Oynadık"

Kategori: Yerel - Tarih: 20 Mart 2016 17:28

Adana’da bölücü terör örgütü PKK yandaşları tarafından düzenlenen korsan gösteriye müdahale eden polise, uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Bölücü ter

Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun, "Kazandığımız için mutluyum ama çok kötü basketbol oynadık. Büyük hayal kırıklığı içindeyim" dedi.
Galatasaray, Samsun Canik Belediyesi’ni deplasmanda 73-70’lik skor mağlup etti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun, takımının bugünkü oyunundan memnun olmadığını ifade ederek, "Kazandığımız için mutluyum ama çok kötü basketbol oynadık. Büyük hayal kırıklığı içerisindeyim. Tamamen oyun disiplininden yoksun, konsantre olmayan ve hiç bizim oyuncu arkadaşlara yakışmayan konsantrasyonla oynadık. Mücadele ettik, kazandık ama oyundan memnun değilim" diye konuştu.


Kaynak: IHA-YEREL

https://sultangazi.com.tr/haberprint/ekrem--memnun----kazandik--ama--cok--kotu--oynadik--3943.html