Simurg'lu öğrenciler depreme karşı bilinçleniyor

Kategori: Eyüpsultan - Tarih: 25 Aralık 2017 17:41
Simurg'lu öğrenciler depreme karşı bilinçleniyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın döneminde hayata geçirilen ve kendine has eğitim felsefesi ve anlayışıyla alanında bir ilk olan Simurg'da öğrenciler, işlenen konuları öğretmenlerinin de yardımıyla oluşturdukları materyallerle daha rahat ve kolay öğreniyor.

DEPREME KARŞI BİLİNÇLENİYORLAR

Bu kapsamda Simurg Silahtarağa Bilgi Evi öğrencileri, sosyal bilgiler dersinde doğal afetler konusunu ve yurdumuzda depremin yıkım etkisini ve bölgelere göre risk dağılımını led ışıklı deprem haritasıyla öğrendiler.

Depreme ve doğal afetlere karşı alınacak önlemler konusunda bilgi sahibi olan Simurglu öğrenciler, depremden korunmak için zemin araştırılması yapılmasını ve yerleşim alanlarının depreme dayanıklı olan sağlam zeminler üzerine kurulması konusunda bilgi sahibi oldular.

https://sultangazi.com.tr/haberprint/simurg-lu-ogrenciler-depreme-karsi-bilincleniyor-25133.html