Sultangazi’de 2. dönem belediye başkanlığına seçilen Cahit Altunay, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım, Meclis üyeliğine seçilenler ve kalabalık bir grup eşliğinde Belediye Hizmet Kompleksi’ne gelen Başkan Altunay, makam odasında tebrikleri kabul etti.
Burada bulunan kalabalığa hitap eden Başkan Altunay, Sultangazi Belediyesi olarak yapılan tüm yatırımlar ve hayata geçirilen bütün projelerde; önceliğin halkın beklentileri olduğunu söyledi. Başkan Altunay, “Belediye meclis üyelerimiz ve çalışanlarımızla halkımızın ikinci kez tevdi ettiği sorumluluğu taşımaktan büyük şeref duyuyorum. Çok daha güzel ve büyük hedeflere hep birlikte ulaşacağız” dedi.
Yeni hizmet binasında ev sahibi olarak misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Altunay, şunları söyledi:
“Hizmete başladığımızda personelimiz için göstereceğimiz bir yerimiz yokken; hizmetleri nasıl vereceğiz diye kara kara düşünüyorduk. Kiralık bir yer bularak hizmetlerimizi verme gayretinde olduk. 5 yılın sonunda ise ev sahibi olarak sizleri Sultangazi ilçemize yakışır bir Belediye Hizmet Kompleksinde ağırlamanın gururunu yaşıyorum. Yeni dönemde de hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Sultangazi’de yeni vizyon projeleri el birliğiyle hayata geçireceğiz.”
2014-2019 döneminde görev yapacak meclis üyeleri isimleri şunlar:
AK PARTİ MECLİS ÜYELERİ
CHP MECLİS ÜYELERİ
1. Sait Coşkunoğlu
2. Doğan Olgun
3. Ali Yurt
4. Ahmet Ali Sukas
5. Necdet Selvi
6. İmam Koçak
7. Metin Bolat
8. İsmail Akkaya
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...