Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde balık satıcısı esnaf bir taraftan balık satışı yaparken, diğer taraftan da müşterilerine pişirdiği balıkları ikram ediyor.
Pişmiş balık ikramı sonunda müşterilerinin arttığını söyleyen balık satıcısı Hüseyin Coşar, “Haftanın belirli günlerinde balık pazarında balık satışı yaparken fırsat bulduğumuzda tezgâhın yanında pişirdiğimiz balıkları da müşterilerimize ikram ediyoruz. Pişen balıkları yiyen müşteriler hem balıkların taze olup olmadığını test ediyorlar, hem de karınlarını doyuruyorlar. Balık almaya pek niyetli olmayan bazı müşteriler balığın tadına baktıktan sonra almaya karar veriyorlar”dedi.
Müşteriler ise balık satıcısının pişmiş balık ekmek ikramından hayli memnun olduklarını söyleyerek, “Her zaman olmasa da ekmek arasına koyduğumuz birkaç pişmiş balıkla karnımızı doyurarak günü kurtarıyoruz“ diye konuştular.(MA-EFE)
Kaynak: IHA-YEREL
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...