BAŞKAN DURSUN’A ZİYARET

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Av. Murat Atım ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Demiray’ı ağırladı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında AK Parti Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Av. Murat Atım ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Demiray ile bir araya geldi.

Belediyede gerçekleşen ziyarette Sultangazi’nin gündemine ilişkin sohbet gerçekleştirilirken, ilçede yürütülen çalışmalar ve yerel yönetim faaliyetleri üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, geçmişten bugüne Sultangazi’nin gelişimi ve ilçenin geleceğine ilişkin çeşitli konuların da ele alındığı ifade edildi.

Başkan Dursun, ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda, “AK Parti Sultangazi Kurucu İlçe Başkanımız Av. Murat Atım ve Belediye Meclis Üyemiz Ahmet Demiray’a kıymetli ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir