Başkan Filiz Gencan’dan İtfaiye Personeline Ziyaret

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, İtfaiye Haftası kapsamında Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İtfaiye personeliyle bir araya gelen Gencan’a Belediye Başkan Yardımcıları Gökce Onur Öktem ve Savaş Çerkez de eşlik etti. Ziyarette itfaiye ekiplerinin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından çiçek takdimiyle karşılanan Başkan Gencan, görev başındaki itfaiye erleriyle tek tek sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin devamında müdürlük binasında personelle bir toplantı gerçekleştirildi.

Burada konuşan Başkan Gencan, itfaiye teşkilatının Edirne Belediyesi’nin en önemli birimlerinden biri olduğunu vurgulayarak, personel takviyesiyle güçlenen yapının kent adına önemli bir kazanım olduğunu ifade etti. Şehrin değişen ihtiyaçlarına uyum sağlayabilmek için araç, ekipman ve fiziki yatırımların önemli olduğunu belirten Gencan, bunların yanı sıra en büyük gücün insan kaynağı olduğunu söyledi.

İtfaiye personelinin yalnızca yangınlarda değil, trafik kazaları ve çeşitli acil durumlarda da vatandaşların yanında olduğunu belirten Başkan Gencan, “İnsanların en çok ihtiyaç duyduğu, canının yandığı anlarda sizler onların yanında oluyorsunuz. Bu çok kıymetli bir görevdir. Özverili ve fedakâr çalışmalarınız için her birinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmasında belediyelerin içinde bulunduğu zorlu süreçlere de değinen Gencan, Edirne Belediyesi’nin tüm birimleriyle bir bütün olduğunu vurgulayarak, kriz anlarında görev ayrımı gözetmeksizin vatandaşın yanında olmanın ortak sorumlulukları olduğunu ifade etti.

Edirne Belediyesi’nin kentin en köklü ve vatandaşın her zaman ulaşabildiği kurumu olduğunu dile getiren Gencan, “Bütün amacımız Edirneli hemşehrilerimizin hayatını korumak, hayatını kolaylaştırmak ve daha iyi yaşam koşulları sunmaktır. Sorunlarımız olabilir ancak bunları kurum kültürü içerisinde, dayanışmayla çözmeliyiz. Edirne Belediyesi bu zorlu dönemde güçlü bir şekilde ayakta kaldı, ayakta kalmaya da devam edecek.” diye konuştu.

Başkan Gencan, genç personelin tecrübeli çalışanlarla bilgi ve deneyim paylaşımının önemine dikkat çekerek, birlikte daha güçlü bir itfaiye teşkilatı oluşturacaklarına inandığını söyledi.

Ziyaret, İtfaiye Haftası dolayısıyla personelin haftasını kutlaması ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir