Cumhuriyet Bayramı Somali Açıklarında Görev Yapan Gemilerde Kutlandı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Deniz Kuvvetleri, Cumhuriyet’in 103’üncü kuruluş yıl dönümünü Somali açıklarında görevini sürdüren askeri gemiler ve sondaj filosuyla kutladı. 29 Ekim kapsamında gerçekleştirilen törende TCG Göksu ve TCG Yüzbaşı Güngör Durmuş geçiş yaptı. Çağrı Bey sondaj gemisi ile destek gemilerinde de düzenlenen etkinliklerle Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı.

Türkiye’nin Somali’deki deniz görevini sürdüren Türk donanması, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı görev başında kutladı. Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Somali açıklarında görev yapan savaş gemileri ile sondaj filosunda gerçekleştirilen kutlamalara ilişkin görüntüleri paylaştı.

Somali Deniz Görev Grubu faaliyetlerinin desteklenmesi ve Somali’ye deniz yoluyla malzeme ulaştırılması kapsamında refakat ve koruma görevi yürüten TCG Göksu ve TCG Yüzbaşı Güngör Durmuş, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende geçiş gerçekleştirdi.

SONDAJ FİLOSUNDA DA CUMHURİYET COŞKUSU

Kutlamalar yalnızca savaş gemileriyle sınırlı kalmadı. Sondaj sahasında görev yapan TCG Gelibolu ve TCG Bartın’ın yanı sıra Çağrı Bey sondaj gemisi ve destek gemilerinde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir