Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto ile Telefonda Görüştü

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Türkiye ile Endonezya arasındaki ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve küresel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, iki ülke arasındaki ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve küresel konuları değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile Endonezya’nın uluslararası platformlarda sergilediği dayanışmadan memnuniyet duyduğunu belirterek, bu iş birliğinin sürdürülmesinin iki ülkeye de katkı sağlayacağını ifade etti.

Görüşmede, ticaret ve savunma sanayii başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğinin geliştirilmesinin önemine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu doğrultuda çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto’yu, Antalya’da düzenlenecek COP31 Liderler Zirvesi’ne davet etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir