İmdat Kamacı, 19 Ekim Muhtarlar Günü Törenine Katıldı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı İmdat Kamacı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Sultangazi Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında düzenlenen törene, Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ile birlikte katılan AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı İmdat Kamacı, muhtarların gününü kutladı.

Mahallelerin ihtiyaçlarının belirlenmesinde ve vatandaşların taleplerinin ilgili kurumlara iletilmesinde önemli bir görev üstlenen muhtarların önemine dikkat çeken Kamacı, muhtarların vatandaşlarla kamu kurumları arasında önemli bir bağ oluşturduğunu ifade etti.

Kamacı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Mahallelerimizin sesi, hemşehrilerimizle aramızdaki gönül köprüsü olan; vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarının karşılanması için özveriyle çalışan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir