İmdat Kamacı, Tokat Tanıtım Günleri’nin Açılışına Katıldı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı İmdat Kamacı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya ve hemşehrileriyle birlikte Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenen Tokat Tanıtım Günleri’nin açılış programına katıldı.

İstanbul’da Tokat’ın tarihini, kültürünü ve yöresel zenginliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen Tokat Tanıtım Günleri, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen açılış programıyla başladı.

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı İmdat Kamacı ve çok sayıda Tokatlı vatandaş katıldı. Etkinlikte Tokat’ın köklü geçmişi, kültürel değerleri ve yöresel lezzetleri ziyaretçilerle buluştu.

Programda hemşehrileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten İmdat Kamacı, Tokat’ın kültürel mirasının İstanbul’da tanıtılmasına katkı sağlayan organizasyonun önemine dikkat çekti.

Kamacı, organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği bulunan Tokat Konfederasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz’a, yönetimine ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

Tokat Tanıtım Günleri, Anadolu’nun kültürel zenginliklerini İstanbul’da yaşatırken hemşehriler arasındaki dayanışmanın güçlenmesine ve Tokat’ın değerlerinin daha geniş kitlelere tanıtılmasına katkı sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir