KASKİ Genel Müdürlüğü, ‘18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 101’inci yıldönümünü yaşamak ve yaşatmak amacıyla personele öğle yemeğinde Çanakkale menüsü dağıttı.
Çanakkale savaşındaki, askerlerin yemek menüsü ile o günlerdeki ruhu kurum içinde yansıtmaya çalışan KASKİ Genel Müdürlüğü, buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmekten oluşan bir öğle yemeği yedi. Yemek sonrasında şehitler için dualar okundu.
KASKİ Genel Müdürlüğü personeli, Çanakkale şehitlerinin fedakarane tavrını ellerinden geldikçe devam ettireceklerini söyledi.
Kaynak: IHA-YEREL
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...