MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yakup Bildik ve beraberindeki ilçe yöneticileri, Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma töreninde yer aldı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümü kapsamında Sultangazi’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni, ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.
Törene Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sultangazi İlçe Başkanı Sn. Yakup Bildik, Kamudan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sn. Ali Ceren ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Sultangazi Kaymakamı Sn. Mahmut Kaşıkçı’nın da iştirak ettiği törende, Cumhuriyet Bayramı’nın anlam ve önemi bir kez daha vurgulandı.
MHP Sultangazi İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet’in kuruluş değerlerine ve millî birlik ruhuna dikkat çekerek Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitleri ve vatan uğruna fedakârlık gösteren tüm kahramanları saygı, rahmet ve minnetle andı.
Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü dolayısıyla yayımlanan mesajda, “Cumhuriyetimizin 103. yılı kutlu olsun!” ifadelerine yer verildi.