Seyit Ateş Futbol Turnuvası ödülleri verildi.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Gençlerbirliği Spor Kulübü Seyit Ateş Stadında gerçekleşen ödül törenine Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Milli Eğitim müdürü İbrahim Demir, Beşiktaş’ın eski yöneticisi Seyit Ateş, Okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Beşiktaş’ın eski yöneticisi Seyit Ateş; “Amacımız çocuklarımızın bir araya gelerek kaynaşmasını sağlamaktır. Meselemiz futbolcu seçmek değil. İçlerinde yetenekli olan çocuklarımız var ise de onları bir yerlere taşımak bizlerin öncelikleri arasında” dedi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay; “Önemli olan spor yapmaktır. Çocuklarımız, gençlerimiz bu tür turnuvalara ilgi gösterirse hem top oynama bakımından hem de oynayanları izleme bakımından çok iyi olur. Gençlerimizin ilgisini bu yerlere çekerek, onları kötü alışkanlıklara karşı koruruz. Son zamanlarda yaptığımız çalışmalarla mahallelerde spor alanları sayısını artırıyoruz. Bu yıl içerisinde altı yeni futbol sahası yapılacak ve bu sayı artarak devam edecek” dedi.
2. Geleneksel Seyit Ateş futbol turnuvasında;  “ 1. Orhangazi İlkokulu / 2.Cebeci İlkokulu
3.Eşref Bitlis İlkokulu  /  4.Mehmetcik İlkokulu ”  oldu.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir