Üniversiteli gençlerden lösemili miniklere destek

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MALATYA

İnönü Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri Grubu (TODUP) üyesi gençler, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde lösemi tedavisi gören çocuklara moral vermek için etkinlik düzenledi.

Üniversite Sosyal Tesisleri önünde buluşan, aralarında bisikletli bir grup gencin de olduğu yaklaşık bin üniversite öğrencisi, ellerinde rengarenk uçan balonlar ve lösemi hastası miniklerin isimlerinin yazılı olduğu dövizlerle ‘Umuda Yolculuk Yürüyüşü’ gerçekleştirdi.

‘Güzel Günler Göreceğiz’ adlı şarkıyı seslendirdiler

Sosyal tesisler önünden İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kadar yürüyen grup, haberleri olmadan aileleriyle fakülte önüne indirilen lösemi hastası çocuklarla buluştu.

‘Güzel Günler Göreceğiz’ adlı şarkıyı seslendiren üniversiteliler, lösemi hastası çocuklara oyuncak ve kıyafetler, ailelerine de karanfil hediye etti.

Muhabir: Orhan Yoldaş

Kaynak: AA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir